Článek 4
- Hygienici zařadili Prahu do oranžového, tedy druhého stupně rizika nákazy koronavirem. Podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha se ale zatím nezavádějí zpřísněná bezpečnostní opatření jako omezení otevírací doby restaurací a barů. Jedním z důvodů, proč se Praha posunula do vyššího stupně rizika nákazy koronavirem, je horší úspěšnost dotrasování nakažených.
- Hygienici zařadili Prahu do oranžového, tedy druhého stupně rizika nákazy koronavirem. Podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha se ale zatím nezavádějí zpřísněná bezpečnostní opatření jako omezení otevírací doby restaurací a barů. Jedním z důvodů, proč se Praha posunula do vyššího stupně rizika nákazy koronavirem, je horší úspěšnost dotrasování nakažených.
- Hygienici zařadili Prahu do oranžového, tedy druhého stupně rizika nákazy koronavirem. Podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha se ale zatím nezavádějí zpřísněná bezpečnostní opatření jako omezení otevírací doby restaurací a barů. Jedním z důvodů, proč se Praha posunula do vyššího stupně rizika nákazy koronavirem, je horší úspěšnost dotrasování nakažených.
- Hygienici zařadili Prahu do oranžového, tedy druhého stupně rizika nákazy koronavirem. Podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha se ale zatím nezavádějí zpřísněná bezpečnostní opatření jako omezení otevírací doby restaurací a barů. Jedním z důvodů, proč se Praha posunula do vyššího stupně rizika nákazy koronavirem, je horší úspěšnost dotrasování nakažených.
- Hygienici zařadili Prahu do oranžového, tedy druhého stupně rizika nákazy koronavirem. Podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha se ale zatím nezavádějí zpřísněná bezpečnostní opatření jako omezení otevírací doby restaurací a barů. Jedním z důvodů, proč se Praha posunula do vyššího stupně rizika nákazy koronavirem, je horší úspěšnost dotrasování nakažených.